30 let stěhování

Zkušenosti se cení. V tomto směru se může firma Stěhování bez dřiny pochlubit již více než třicetiletou praxí v oblasti stěhování a vyklízení. To už je poměrně dlouhá řádka let, během kterých se firma stala zákazníci ceněnou a vyhledávanou v rámci celé České republiky.

Jepičí život stěhovacích firem

Stěhování je poměrně specifickou záležitostí. Každoročně se objevují nové a nové firmy, ale málo z nich se na trhu dokáže udržet delší dobu. Je to dáno často vidinou snadné práce, kdy „stačí“ pouze velké auto a pár chlapů. Jenomže takto jednoduché to opravdu není.

Vše je o pečlivosti, spolehlivosti, zodpovědnosti a přístupu k zákazníkům. Jsme proto rádi, že naše firma Stěhování bez dřiny si již více než 30 let získává pozitivní ohlasy od vás zákazníků, ať už v kategorii domácností, firem či státních institucí.

Bez skrytých poplatků

Toto je náš hnací motor a věřte, že i v dalších letech budeme přistupovat k naší stěhovací práci se stejným zapálením a stejným přístupem. Nechceme se stát firmou, která se na oko tváří jako nejlevnější a pak zákazníkům zpětně naúčtuje další a další poplatky. My jednáme na rovinu a dopředu víte, kolik vás bude daná akce stát.

Šetřete své síly na jiné činnosti a nechte vaši stěhovací akci na odborné firmě. Zpracujeme pro vás cenovou kalkulaci, domluvíme se na termínu a vše pro vás zajistíme tak, abyste na stěhování vzpomínali pouze v kladném slova smyslu.

Vaše stěhovací parta ze Stěhování bez dřiny

Napsat komentář