PF 2017

Určitě se už doma chystáte na poslední den roku. Letos to se svátky nevyšlo zrovna nejlépe. Štědrý den i první den nového roku vyšli na sobotu resp. neděli, takže moc oficiálních volných dnů k dispozici není. Nicméně určitě jste si nějaký den vybrali volno, abyste mohli být se svými blízkými. Nebudeme vás nijak zatěžovat, důvod, proč dnes publikujeme náš článek je prostý, zkrátka vám chceme i touto cestou popřát do nového roku 2017.

Pracovní Silvestr?

Naše řemeslo je takové, že se stěhovací akce může týkat třeba i posledního dne v roce, ale co bychom pro vás neudělali. Pokud to tak situace žádá, tak tu jsme pro vás, vše je na domluvě. Pro všechny ostatní přejeme krásné oslavy nového roku. Pamatujte, že všeho by mělo být s mírou, takže opatrně na zrádné „alkoholické“ tekutiny a nepřehánějte to ani s pochutinami, abyste druhý den měli žaludek i hlavu v rozumném stavu 🙂

Hodně zdraví a pohody

Co popřát do nového roku? To hlavní je dané, ačkoliv se to může zdát jako klišé, je to zkrátka něco, bez čeho se neobejdeme. Zdraví je jen jedno a pokud máme jakékoliv zdravotní komplikace, tak se od toho odvýjí všechno ostatní. Takže se rok co rok budeme opakovat s tím, že vám přejeme hlavně hodně zdraví! Samozřejmě i mnoho úspěchů v rodinném i pracovním životě. Zkrátka, abyste i v novém roce byli šťastní a vše se plnilo dle vašich přání a očekávání. To je naše „pfko“ pro rok 2017.

Vaši stěhováci ze Stěhování bez dřiny

Napsat komentář